01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg

Diskusní fórum

Technické dotazy

www.ceact.cz

Oznámení, které jsem dal do rubriky Jiné weby asi nestačí. Díky a přeji hezký den.

" readonly/>

Napsal(a): upozornění

Vloženo: 11.02.2009, 15:15:14

Ve fóru není text příspěvku zarovnán na pravé straně boxu - přesahuje..

Napsal(a): Bogdan Walek

Vloženo: 11.02.2009, 21:16:35

Díky za upozornění - opraveno.

Napsal(a): Be.no Wojnar

Vloženo: 16.02.2009, 11:15:18

Připomínky ohledně fóra:

• navrhoval bych, aby nejnovější příspěvky byly nahoře, čili opačně než tomu je teď. Samozdřejmě že komentáře by byly pod originálním příspěvkem.
  • povolit mozilli a dalším programům opravu pravopisu
  • pro registrované uživatelé možnost přehlednějšího rozeznání nových komentářů ve foru...třeba jinou barvou...nevím...jenom návrh. Ale třeba v nynější diskuzi o rapidsharu atp....člověk ne vždy ví co a jaký koment ještě nečetl...
  • hodně se mi líbí možnost úpravy svých komentářů...ještě bych to zdokonalil tak, že po upravě - se hned vrátím do diskuze.

Co další úživatelé? Jste pro?

Napsal(a): Zbyszek

Vloženo: 16.02.2009, 20:04:14

Jsem pro.

Jinak dávám další tip : což takhle nějaké smajlíky :-) a možnost náhledu na text před jeho vložením (event. jeho pozměnění, třeba z důvodu doplnění informací). To by ale musel být uživatel registrovaný a přihlašený.   

Napsal(a): kontakty

Vloženo: 17.02.2009, 00:04:55

poznámka: chybí vám kontakty...a nefunguje sekce "kdo jsme"

Napsal(a): Tomáš Potrusil

Vloženo: 27.02.2009, 15:08:33

Souhlasím s Benjamínem a přidávám dva další bodíky:

• Přivítal bych, pokud by bylo jemnější členění fóra. Momentálně je tu 6 hlavních skupin, ale v rámci těch jednotlivých skupin bude v budoucnu celkem zmatek. Chtělo by to ještě přidat minimálně jednu úroveň, kterou by mohl vytvářet kdokoliv. Pak by např. ve skupině Ožehavá témata byla diskuze o "sdílení"...
  • Co takhle RSS?

Napsal(a): Petr Syrovátka

Vloženo: 03.03.2009, 13:53:41

Ahoj Bogdane.

Je to detail, ale v pravidelných akcích pořád figuruje ve středu v 18h Skupinka s vyučováním M.E.Růžičky.To jen aby to někoho kdo není ze sboru nezmátlo.

Napsal(a): Bohuslav Wojnar

Vloženo: 29.07.2009, 10:23:48

Zdravím Tě Bogdane. BYlo by třeba dát na naše stránky odkaz na místní skupinu Evangelikální aliance. www.ceact.cz

Oznámení, které jsem dal do rubriky Jiné weby asi nestačí. Díky a přeji hezký den.

Napsal(a): Bohuslav Wojnar

Vloženo: 20.08.2009, 21:23:04

Bogdane, bylo by velmi užitečné použít na našem webu nástroj, který by ukazoval v bublině text Bible (i když jen v Angličtině). Zde je nástroj, který je asi nejlepší:

http://www.logos.com/reftagger/

Je tam možnost nastavit ten nástroj a vygenerovat kód, který se pak přidá na naše stránky. Díky, že se na to podíváš.

Napsal(a): Benjamin

Vloženo: 17.09.2009, 09:05:33

Ahoj Bogdane,

parkrat jsem chtěl odkazovat na kazani a neni to zas tak jednoduche, bylo by fajn aby se šlo sdilet odkazem jednoduseji. Jak na facebooku nebo blogu...nebo kdekoliv jinde. 

Třeba youtube má dobré možnosti sdílení...nebo i další stranky.